Les geven – Mobiliteit

Project informatie


Project Les geven – Mobiliteit
Periode 1 & 2
Studiejaar HBO – 5e jaar
Rol in project Docent
Betrokken personen Guillaume van der Maas
Duur van het project  20 weken
Locatie van het project n.v.t.
m2 van het project n.v.t.
m2 van het gebouw n.v.t
Niveau’s m.v.t
Bouwkosten n.v.t
Onderdelen Windesheim Flevoland;Mobiliteit; Docent; Gemeente Almere

 

Uitleg van het project

Voor een vervangende opdracht ben ik les gaan geven aan de 2de jaars mobiliteitsstudenten. Aan deze studenten heb ik verschillende software pakketten uitgelegd. Mede doordat deze studenten enkel het programma Autocad wisten te gebruiken. Het doel van deze lessen was dat de studenten hun product weten te verkopen. Het eerste deel van de lessen was om een satelliet beeld te creëren vanuit het Autocad bestand.

Zodra de studenten Adobe Photoshop onder controle hadden, ben ik verder gegaan met het uitleggen van Adobe Indesign. De reden hierachter was dat de studenten een flyer/poster konden maken van hun eindproduct.
Om toch meer beeld te geven in deze poster/flyer, ben ik verder les gaan geven in Sketch-up. Hierdoor zou elk persoon een beter beeld krijgen of het allemaal goed pas in een 3D wereld.
Het doel hierna was om Lumion te introduceren aan de studenten. Echter dit is niet gelukt omdat de studenten niet de juiste computer hiervoor hadden.

De afbeeldingen en film die ik hier toon waren referentiebeelden voor de studenten zodat zij wisten waar men heen moest werken.