Mijn naam is Guillaume van der Maas, geboren in 1991 en woon in Almere. Ik ben reeds afgestudeerd als bouwkundige aan het Windesheim Flevoland te Almere.

Als student ben ik mij breed gaan oriënteren in wat ik kan en waar mijn interesses liggen. Ik ben begonnen als een bouwkunde student op het MBO, deze studie heb ik voortgezet naar een HBO Duurzaam Bouwen Bouwkunde opleiding bij Windesheim Flevoland in Almere. Een opleiding die zich vooral focust op duurzaamheid.

Als student heb ik ervaring opgedaan met het analyseren van gebouwen en gebieden, het ontwikkelen van een gebouw vanaf het ontwerp tot aan de bestekfase, een stedenbouwkundig plan maken, het onderzoeken naar maatschappelijk relevante bouwkundige aspecten, het uitwerken van een BIM bibliotheek en het visualiseren van verschillende projecten. Veel van deze projecten zijn te vinden op deze site.

In mijn studententijd ben ik ook een actief lid geweest bij de studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A. hier heb ik inzicht gekregen hoe ik mensen kan motiveren, begeleiden en kan inspelen en aandragen in het denken in oplossingen.

Mijn vrienden vinden mij een doorzetter, die graag mensen helpt en streeft naar perfectie.
In mijn vrije tijd doe ik veel aan fitness en krachttraining. Ik wil in de toekomst mij gaan oriënteren in stedenbouw en architectuur, daarbij wil ik mijn hobby graag inzetten. Filmen en editten, hierdoor wil ik in de toekomst een drone kopen zodat ik deze kan gebruiken.

Wat doe ik momenteel?
Afgelopen tijd heb ik gewerkt bij Boparai Architecten, na een korte samenwerking werk ik nu bij Stamhuis op de Interbuild afdeling.Hier werk ik als Revit BIM modelleur. Ik ben mij aan het ontwikkelen in Revit en in de nabije toekomst hoop ik mij verder te ontwikkelen met het inlezen van een pointcloud. Aan de hand van een pointcloud kan men een 3D BIM model maken, hier wil ik mij verder in ontwikkelen. Tevens heb ik ook een eigen visualisatie bedrijf opgericht, 3D Ontwerp Visualisatie. Dit doe ik naast mijn werk in de avonduren en in het weekend. Veel van deze visualisaties zijn ook zichtbaar op deze site.

toolbox site v3